Vynucení přihlašování přes účet Microsoft nebo Google

Pokud chcete, aby se vaši uživatelé do Digitoo.ai vždy přihlašovali pouze přes váš firemní Microsoft či Google účet, je možné v Nastavení - Organizace - Zabezpečení aktivovat funkci, při které dojde automaticky k odhlášení všech uživatelů. 

Při přihlašování uživatelů je pak umožněno pouze přihlášení přes Microsoft nebo Google účet.

Do nastavení organizace má přístup pouze uživatel s rolí Vlastník.